TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.crazy-winners.com

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului crazy-winners.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Crazy-Winners.com sunt reglementate ,de legislatia U.E  privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul Crazy-Winners.Com face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

RETURNAREA PRODUSELOR

Conform LEGILOR U.E. privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:
Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile.
NU SE ACCEPTA pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri,folii sau huse protectie lipsa, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.
. Decizia de acceptare sau returnare va fi transmisa pe e-mail împreuna cu valoarea de penalizare, dupa receptionarea cererii de retur. Termenul maxim de raspuns este de 48 de ore (2 zile lucratoare). Termenul de returnare al banilor este de maximum 14 zile.

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 (paisprezece) zile de la data primirii produsului.

Conform Art. 11 al OUG 34/2014, “Inainte de expirarea perioada de retragere, consumatorul informeaza profesionistul cu privire decizia sa de retragere din contract” folosind una din variantele mai jos prezentate :

a) Forumularul de retragere – se va transmite numai prin e-mail rubrica :- contact- trimite un mesaj-, produsele se pot returna dupa confirmarea din partea companiei .

b) orice alta declaratie neechivoca în care va exprimati decizia de retragere din contract.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Crazy-Winners.Com nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Crazy-Winners.Com utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Crazy-Winners.Com sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul Crazy-Winners.Com isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Crazy-Winners.Com in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Produsele comandate pe siteul nostru vor fi expediate prin curier dupa comfirmare conenzii

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de mail : office@crazy-winners.com
Sau la telefon 447466878868

Livrarea si Plata Produselor

Produsele comandate la www.crazy-winners.com se livreaza în toata tara prin serviciile de curierat rapid.

Taxa de livrare pentru localitatile aflate în raza de actiune a curierului este de 5£

Termenul de livrare se discuta individual cu fiecare client în parte în functie de preferinte. Astfel, imediat dupa ce vei face o comanda pe site-ul www.crazy-winners.com in cel mai scurt timp vei fi contactat de catre un operator vanzari pentru a stabili împreuna toate detaliile comenzii tale.

variaza de obicei intre 24 ore si 48 ore
Cum Platesc?

Crazy-Winners.Com ti pune la dispoztie cateva metode foarte simple de plata pentru produsele pe care doresti sa le achizitionezi de pe site-ul nostru. Poti opta pentru oricare dintre aceste metode in functie de cum preferi.
Platile la www.crazy-winners.com se fac în GBP in baza facturii care insoteste produsele.

Plata cu cardul

Pentru aceasta modalitate de plata poti opta atunci cand doresti sa achiti produsele in momentul in care ai efectuat comanda prin intermediul interfetei dedicate si usor de folosit a siteului nostru de plata cu cardul.

Plata prin Pay Pal

Daca doresti sa achiti contravaloarea produselor comandate prin intermediul contului tau de Pay Pal siteul nostru avand intergrata si aceasta modalitate de plata

Siteul www.crazy-winners.com este operat de

Crazy Winners LTD Company number 15022406  Adress : 17 King Edwards Road
,London United Kingdom

CRAZY WINNERS